torstai 23. huhtikuuta 2009

En vecka kvar

Viikon päästä olemme jo laivassa kohti Suomea ja mietimme mihin kellonaikaan laitamme herätyksen, että heräämme oikeaan Suomen aikaan. Elämä on täynnä haasteita.

Muutamia asioita on vielä hoidettavana koulun, vuokranantajan ja auton kanssa sekä tietenkin pakkaaminen. Jäähyväisten jättäminen Göteborgille, kaikille tutuille ja jopa naapurin ranskikselle on tietenkin oma proseduurinsa. Luvattiin nimittäin poskisuudelmat käydä hänellekin heittämäs ennen lähtöä. Minä taidan kyllä vain koputtaa hänen ikkunaansa ja heilauttaa kättä teennäisen ystävällisesti. Sillä kaverilla ei nimittäin ole ihan kaikki muumit laaksossa, niinkuin Lotta asian hienosti ilmaisi.

Leenalla on vielä tentti ensi viikolla, mutta minun arkinen aherrus on jo hellittänyt. Mukava pehmeä lasku oli koulun puolesta järjestetty kahden viikon pääsiäisloma.

Säälihän täältä on lähteä näin kesken komeitten kelien ja vapun, mutta elämässä on mentävä välillä eteen- ja välillä taaksepäin. Nyt on oltu vuosi aikalailla vapaalla.

Vappupäivän vastaanotamme siis vesiselvänä Viking line Amorellalla. Enpä olisi uskonut tälläistä vappua vielä pari vuotta sitten koskaan viettäväni. Ajat muuttuvat. Satamasta lupaan kuitenkin ajaa auton tulliin teekkarilakki päässä. Se on vähintä mitä voin tehdä. Hengessä mukana ja niin edelleen.

-Jaakko

Ei kommentteja: